Els Lesage | The bigger picture
11125
page-template-default,page,page-id-11125,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.6, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

The bigger picture

 

In 2019 maakte ik The bigger picture, een gezeefdrukte editie op textiel. In dit werk breng ik een doodgewoon object, een alledaags, doch persoonlijk gebruiksvoorwerp, samen met een vervaagde foto van een familie. Een nieuw gecreëerd object dat getoond kan worden als een kunstwerk, ingekaderd of opgehangen met een eenvoudig nageltje of stukje tape, maar dat evengoed kan bijgehouden worden, in jas- of broekzak, of op een andere manier gekoesterd of eigen gemaakt, kan worden.

Het werk

 

Zeefdruk op een zakdoek van wit katoen, op een formaat van ± 40 x 40 cm.

Editie in een oplage van 130 exemplaren, genummerd en beschikbaar in een gradiënt van fijn zilver en/of metallic zilver:

  • serie 1 (100% fijn zilver, 55 ex.)
  • serie 2 (100% metallic zilver, 30 ex.)
  • serie 3 (25% fijn zilver, 75% metallic zilver, 15 ex.)
  • serie 4 (50% fijn zilver, 50% metallic zilver, 15 ex.)
  • serie 5 (75% fijn zilver, 25% metallic zilver, 15 ex.).

 

De fijn zilveren inkt is een minder blinkende, meer dekkende inkt waardoor er meer contrast is. Serie 1 is gedrukt met 100% fijn zilver. De metallic zilveren inkt is een meer blinkende, transparantere inkt waardoor het beeld meer vervaagd is. Serie 2 is gedrukt met 100% metallic zilver. De andere series liggen ergens tussenin en bestaan uit een mengeling van beide inkten (de verschillen zijn subtiel).

 

Prijs: 18 euro per exemplaar (incl. verzendkosten).

Interesse?

 

Stuur een mailtje naar els@elslesage.be met jouw adres en (eventueel) de serie van jouw voorkeur en dan spreken we verder af.